27 March 2020

Juj, niet koken vanavond.

Vroeg op, vlug wat yoga op het terras en dan naar de winkel. Geld afhalen aan de verste bankautomaat zorgt ervoor dat je een langere wandeling kunt doen. Nieuwe winkels ontdekken, met andere dingen, maar helaas niet wat ik zocht. Dan maar naar de markt, fruit en groenten inslaan, het aanbod is toch ook niet meer wat het geweest is, maar ik vind een stukje broccoli, dat is nieuw.

Bij mijn terugkeer blijkt dat het restaurant, dat gisteren niet thuisgaf, vandaag wel kan leveren. Woohoo, niet koken, das wel eens leuk. Verder wat chatten met het thuisfront, ook eens bellen met Robrecht en Lore (wat niet gemakkelijk is met het verslechterende internet). Ondertussen wordt er door mijn Antwerpse lotgenoten een (nieuw) media-offensief gestart. Die zijn duidelijk veel beter connected dan mij.

’s Avonds zetten we wat tafels samen en hebben we een gezellig diner. Ik ben fan van de pasta met lomo saltado. Daarna deelt er nog iemand een halve watermeloen als dessert en blijven we napraten over vanalles dat niet corona/quarantaine/repatriering is.

Elke dag een foto met het zicht vanuit mijn kamer
Elke dag een foto met het zicht vanuit mijn kamer